Kuiper Advies geeft onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken voor bedrijven en particulieren

Onze visie is om onze cliënten zo breed mogelijk te adviseren, maar dit doen wij altijd met de woorden ‘zekerheid’ en ‘financiële duidelijkheid’ in ons achterhoofd. Op basis hiervan adviseren we bedrijven en particulieren om die risico’s af te dekken die echt nodig zijn.
Over Kuiper Advies

Kuiper Advies is gevestigd in Roelofarendsveen en richt zich met name op ondernemers, bedrijven en particulieren in de gemeente Kaag & Braassem en omstreken.

Wij stellen uw persoonlijke situatie centraal  en geven een objectief advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Naast advies kan Kuiper Advies u ook helpen bij de administratie van uw verzekeringen, hypotheken en pensioenen ( of deze zelfs geheel uit handen nemen). Dit geldt voor zowel particulieren en bedrijven. Omdat Kuiper Advies geen producten verkoopt, kunnen wij onze onafhankelijkheid waarborgen.

Kuiper Advies maakt eerst een grondige analyse, voordat een deskundig rapport wordt opgesteld. Het is vervolgens aan u de keuze of dat u tevreden bent met de huidige situatie. Anders kunt u er voor kiezen om ons te laten helpen bij het zoeken naar een passende oplossing. Dit wil zeggen: Hulp bij het onderbrengen van de risico’s bij financiële aanbieders. Op deze manier hoeft u niet zelf in onderhandeling te gaan met tussenpersonen en aanbieders. Ook hierbij staan uw persoonlijke wensen centraal, maar ook kijken we voor u naar het voordeligste kostenplaatje.

Wilt u meer inzicht in uw pensioen, hypotheek en inkomensverzekeringen? Wilt u weten of u teveel betaald? Kuiper Advies heeft het antwoord én de oplossing.