Kuiper Advies heeft vooral als doel u werk uit handen te nemen. Dat geldt voor zowel de ondernemer als de particulier.

Wij van Kuiper Advies begrijpen dat je als particulier of als ondernemer een hele andere hulpvraag hebt. Kuiper Advies heeft in beide gevallen de juiste kennis en ervaring om u te helpen en adviseren.

Ondernemers

Kuiper Advies helpt ondernemers inzicht te krijgen in de (bedrijfs)risico’s, geeft adviezen hoe hier mee om te gaan én de mogelijkheden om ze te beperken. Ook kunnen wij namens u onderhandelen met tussenpersonen en financiële aanbieders.

Kuiper advies richt zich met name op ondernemers en bedrijven in de gemeente Kaag & Braassem en omstreken met als aandachtsgebieden het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de glastuinbouw en veehouderij.

Wat bieden wij aan?

Elke ondernemer met personeel heeft te maken met pensioenen en arbeid gerelateerde risico’s. Veel ondernemers vinden het lastig om zich daarin steeds weer te verdiepen. Kuiper Advies kan u hierbij helpen.

 • Uw financiële zaken worden op orde gebracht
 • U ontvangt persoonlijk en onafhankelijk advies
 • U hoeft niet zelf te onderhandelen met aanbieders en tussenpersonen
 • U heeft een vast aanspreekpunt
 • Financieel voordeel

Maar Kuiper advies gaat nog wat verder dan dat. Want, wat weet u van de risico’s die uw bedrijf loopt? Hoe zit het met de preventie en heeft u al een volg systeem voor uw producten? Kuiper Advies kan u helpen deze bedrijfsrisico’s weer helder in kaart te brengen. Dit kan voor alles voor slechts een gedeelte van het bedrijf of een specifiek product, zoals bijvoorbeeld de pensioenregeling. Hiervoor werken wij nauw samen met Melapensioen.

Het adviestraject

Na de eerste kennismaking kunnen wij precies aangeven of een risicoanalyse gewenst is. Dit gebeurt door middel van een zogenaamde ‘Quik scan’ van uw bedrijf. Als blijkt dat een risicoanalyse voordelen kan opleveren en u aangeeft hiermee verder te willen gaan, dan vindt er een omvangrijke inventarisatie plaats. Hiermee bepalen wij de precieze ‘pijnpunten’ van uw onderneming op het gebied van risico’s. Na de inventarisatie en de analyse van de risico’s stellen we een schriftelijk advies op. Deze word persoonlijk overhandigd en toegelicht. Hieruit kunnen 2 scenario’s ontstaan. U pakt of de zaken naar aanleiding van ons advies zelf op, of u geeft ons de vervolgopdracht om de zaken verder te regelen. In het laatste geval gaan wij duidelijke afspraken met u maken aan de hand van uw persoonlijke wensen. Ook nadat dit adviestraject is afgerond, kunnen wij u, als u dat prettig vindt, blijven bijstaan.

Particulier

Bent u op zoek naar een persoonlijk adviseur of wilt u uw administratie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken uit handen geven en uw zaken goed geregeld hebben? Dan bent u bij Kuiper Advies aan het juiste adres. Kuiper advies kan als ‘derde persoon’ voor u het verschil maken en zo bezuinigen op uw kosten.

Wat bieden wij aan
 • Uw financiële zaken worden op orde gebracht
 • U ontvangt persoonlijk en onafhankelijk advies
 • U hoeft niet zelf te onderhandelen met aanbieders en tussenpersonen
 • U heeft een vast aanspreekpunt
 • Financieel voordeel

Kuiper Advies geeft persoonlijk advies bij (gewijzigde) persoonlijk omstandigheden. Dit doen wij op het gebied van:

 • Samenwonen
 • Gezin
 • Kopen van een woning
 • Echtscheiding
 • Pensioen
 • Overlijden
Het advies traject

Na de eerste kennismaking brengen wij (door middel van  inventarisatie) uw financiële huishouding in kaart. Wij stellen vast wat uw wensen zijn en waar het precies om gaat. Na de inventarisatie van uw situatie en uw wensen stellen wij een schriftelijk advies op. Dit advies wordt uiteraard persoonlijk overhandigd en toegelicht. Hierna zijn er twee scenario’s mogelijk. U pakt de zaken naar aanleiding van ons advies zelf op of u geeft ons de vervolgopdracht om de zaken verder te regelen. In het laatste geval geeft u ons een opdracht tot uitvoering en maken we met u duidelijke afspraken. Ook nadat het adviestraject is afgerond kunnen wij u, als u dit prettig vindt, blijven bijstaan.